WELKOM BIJ BRASSERIE LAAG KANJE

Net als iedereen moeten, en willen, wij ons ook houden aan de door de overheid en het RIVM opgelegde maatregelen om de uitbraak van het Corona virus terug te dringen. Daarom is, net als onze conculega’s, ons restaurant gesloten voor bezoek. Onze snackbar en winkel zijn wel open voor afhalen. Ook hier hanteren wij de spelregels heel duidelijk. Waar nodig worden deze aangepast.

Wilt u liever niet afhalen, dan begrijpen wij dat. U kunt gebruik maken van onze bezorgservice. Wij brengen dan de door u geplaatste bestelling tot aan uw voordeur. Bij het plaatsen van uw bestelling goed doorgeven waar u precies staat en dan komt uw bestelling naar u toe. Afrekenen kan dan per pin, contactloos. Team Brasserie wenst jullie allemaal natuurlijk een gezond seizoen!

Marcel & Diana

Brasserie Laag Kanje gelegen op het prachtige recreatiepark en voormalig landgoed Laag Kanje; maar liefst 28 hectare natuur midden op de Utrechtse Heuvelrug voorzien van alle faciliteiten. Door de ligging op loopafstand van het Henschotermeer is het geweldig om hier een dag, of nog beter, de hele zomer door te brengen!

De ideale plek om prachtige fiets of toertochten te starten en alle bezienswaardigheden te zien om daarna na te genieten op ons zonnige terras of bij de gezellige haard terwijl de kinderen zich opperbest vermaken in de vernieuwde speeltuin!